Sportactiviteiten

Animaties en sportactiviteiten

Tijdens uw vakantie op Camping Beauséjour in Sérignan Plage kunt u genieten van activiteiten om uw lichaam te onderhouden en zeker naar huis terug te keren met een perfecte bruine teint en een goede conditie. Sporten op het geluid van de krekels is ontzettend motiverend! De camping beschikt over een fitnessruimte en een openlucht aerobicsruimte. Als u liever in het water traint, bieden we aquagym-sessies aan in het zwembadgedeelte.

Onze camping biedt de mogelijkheid om bijna met uw voeten in het water te sporten. Aan de rand van de camping kunt u gebruikmaken van onze sportvelden voor wilde petanque-, basketbal-, volleybal- en voetbalwedstrijden. Op een steenworp afstand van het zwembad vindt u een tafeltennistafel voor vriendelijke wedstrijdjes in de Patio. Het animatieteam organiseert beachvolleybal-, beachvoetbal- en beachrugbytoernooien. Iedereen is uitgenodigd om deel te nemen aan deze activiteiten, met een glimlach op het gezicht en de voeten in het zand.

Kano’s en paddles

Camping Beauséjour in Sérignan, in samenwerking met Bayou Canoë, biedt vakantiegangers een gratis verhuurservice van kano’s op het strand, inclusief reddingsvesten voor een veilige ervaring. Het strand wordt gedurende het hele seizoen bewaakt door een EHBO-post, waardoor een veilige omgeving wordt geboden voor kampeerders. Naast kano’s kunnen vakantiegangers ook paddleboards huren om te genieten van de natuurlijke schoonheid van het strand. Bayou Canoë is een betrouwbare en ervaren partner die kwalitatieve service biedt aan vakantiegangers. Met dit speciale aanbod kunnen kampeerders op een leuke en ontspannen manier de kust ontdekken.

Multisportterrein

De camping beschikt over een multisportterrein waar vakantiegangers zich kunnen uitleven en verschillende sportactiviteiten kunnen beoefenen. Het terrein is uitgerust met voetbaldoelen en basketballringen, waardoor het een ideale speelruimte is voor liefhebbers van teamsporten. Jongeren kunnen ook deelnemen aan animaties georganiseerd door het animatieteam van de camping, zoals voetbal- en basketbaltoernooien, om competitieve en gezellige momenten te beleven. Het multisportterrein is dagelijks geopend en is een belangrijke ontmoetingsplek voor vakantiegangers die op zoek zijn naar sportieve en leuke activiteiten. Camping Beauséjour in Sérignan Plage is dan ook een ideale bestemming voor een gezinsvakantie of vakantie met vrienden, waar iedereen zijn plezier kan vinden en zich vrij kan vermaken.

Tafeltennis

We hebben ook buitentafeltennistafels voor vakantiegangers die graag buiten spelen. De tafels zijn gratis toegankelijk en bieden een ideale speelruimte voor liefhebbers van deze sport. Jongeren kunnen ook deelnemen aan animaties georganiseerd door het animatieteam van de camping, zoals tafeltennistoernooien, om competitieve en gezellige momenten te beleven.

Jeudeboulesbaan

We hebben ook een jeu de boulesbaan voor liefhebbers van jeu de boules. Kampeerders kunnen gebruikmaken van deze buitenspeelruimte om jeu de boules te spelen met familie of vrienden. De jeu de boulesbaan is uitgerust met alles wat nodig is om onder de beste omstandigheden te spelen: jeu de boules ballen, scoreborden en schaduwrijke plekken om tegen de zon te beschermen. De jeu de boulesbaan is een gezellige ontmoetingsplek waar kampeerders kunnen samenkomen om te spelen, te socializen en te ontspannen. Het is een activiteit die zowel jong als oud zal aanspreken en die de hele dag door kan worden beoefend.

Meer Afbeeldingen

Niet-contractuele foto's, video's en plannen