Restauratie

Ons restaurant

Ons restaurant, genaamd Le Chupito, biedt vakantiegangers een unieke culinaire ervaring. Het restaurant is gelegen in een prachtige omgeving met een schaduwrijk terras dat uitkijkt op het watergebied van de camping. Gasten kunnen genieten van een maaltijd terwijl ze het uitzicht op het zwembad bewonderen en profiteren van de aangename schaduw. Het restaurant biedt lokale en regionale gerechten, bereid met verse en kwaliteitsvolle ingrediënten. De service wordt verzorgd door een gastvrij en vriendelijk team dat luistert naar de behoeften en verwachtingen van elke gast. Het Le Chupito-restaurant is de ideale plek om gezellige momenten door te brengen met familie of vrienden.

Le Chupito-website

Maaltijden om mee te nemen

We bieden ook een afhaalservice aan voor vakantiegangers die onderweg willen eten of hun maaltijd in het comfort van hun accommodatie willen nuttigen. De service omvat een verscheidenheid aan gerechten zoals pizza, hamburgers, frietjes, salades en nog veel meer. De gerechten worden bereid met verse en kwaliteitsvolle ingrediënten om een bevredigende culinaire ervaring te bieden. Gasten kunnen hun bestelling plaatsen bij het team van de camping en hun maaltijd op het afgesproken tijdstip ophalen. De afhaalservice is ideaal voor degenen die op het strand willen eten of in hun stacaravan, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereiden van maaltijden. De service is dagelijks beschikbaar en stelt vakantiegangers in staat ten volle te genieten van hun verblijf op Camping Beauséjour in Sérignan Plage.

De bar

Camping Beauséjour in Sérignan heeft ook een bar waar vakantiegangers kunnen ontspannen en genieten van een gezellig moment. De bar biedt een ruime selectie aan drankjes, waaronder cocktails, bieren, wijnen, frisdranken en vruchtensappen. Gasten kunnen ook snacks bestellen, zoals vleeswaren- en kaasplanken, sandwiches, ijs en nog veel meer. De bar is dagelijks geopend en biedt een warme en ontspannen sfeer waar gasten met vrienden of familie kunnen samenkomen om een leuke tijd te hebben. Het terras van de bar biedt ook een adembenemend uitzicht op het zwembad en nodigt uit tot ontspanning en genieten van het landschap. De bar op Camping Beauséjour is een onmisbare ontmoetingsplaats voor vakantiegangers om te ontspannen en te genieten van aangename momenten.

Meer Afbeeldingen

Niet-contractuele foto's, video's en plannen