Avondentertainment

Ontdek onze levendige avonden in Sérignan Plage: Feestelijke sfeer en magische momenten

Kom naar het Patio voor gezellige en vriendelijke momenten na een dag van ontspanning of een actieve middag vol sportactiviteiten. Het entertainmentprogramma is ontworpen voor het hele gezin. De dansavonden zullen u laten bewegen op opzwepende ritmes en de showavonden zullen u betoveren. U zult zeker met ons meeneuriën tijdens onze muzikale entertainmentavonden.
Dit alles in een betoverende en betoverende omgeving, bijna afgesneden van de wereld.

De Shows

De showavonden bieden u momenten van entertainment en verwondering. Elke week bieden we een gevarieerd programma met getalenteerde artiesten die u meenemen naar een wereld vol magie en creativiteit. Of het nu adembenemende jongleeracts zijn of betoverende dansoptredens, onze showavonden zijn bedoeld om u momenten van pure betovering te bezorgen.

Neem comfortabel plaats in onze speciale ruimte en laat u verrassen door artistieke optredens. Of u nu met familie, vrienden of als stel bent, onze showavonden zullen zowel jong als oud verrukken en kostbare herinneringen creëren om mee te nemen.

De Dansavonden

We bieden ook levendige dansavonden waarop u tot in de vroege uurtjes kunt dansen. Elke week kunt u naar onze dansvloer komen en meegaan in de feestelijke en gezellige sfeer. Onze ervaren DJ’s zullen de beste muziekselectie maken om aan alle smaken te voldoen en u te laten dansen op aanstekelijke ritmes. Of u nu fan bent van linedance, energieke salsastappen of meer eigentijdse bewegingen, onze dansavonden staan voor iedereen open. Kom en deel gezellige en vreugdevolle momenten met andere kampeerders in een warme sfeer. De dansavonden op Camping Beauséjour beloven onvergetelijke herinneringen en momenten van puur plezier. Dus trek uw dansschoenen aan en maak u klaar voor memorabele avonden vol muziek en goede vibes.

Meer Afbeeldingen

Niet-contractuele foto's, video's en plannen