Staanplaatsen

Wil je kamperen in een tent in Zuid-Frankrijk?

De camping Beauséjour verwelkomt tenten en caravans op nette en goed afgebakende staanplaatsen, tussen moerbeibomen en oleanders, schaduwrijk of zonnig, met een oppervlakte van ongeveer 100 m². Elke plaats heeft een stroomaansluiting van 10 A. Huisdieren zijn welkom, mits ingeënt en aangelijnd. Op het terrein van het campingdorp zijn drie toiletgebouwen aanwezig.

Kampeerplaats voor caravan of tent

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN

CONTRACT

Acceptatie van het huurcontract
 Na akkoord van de reserveringsmanager ;
 met uw handtekening onder aan het contract ;
 na aanbetaling van 30% van het totaalbedrag voor een vakantiewoning of 30% voor een staanplaats, welke wordt verrekend met de eindrekening + €20 aan reserveringskosten. U ontvangt vervolgens een bevestiging, die u bij aankomst aan de receptie dient te tonen. Het is niet mogelijk een staanplaats of een vakantiewoning op nummer te reserveren.

DE CAMPING BEHOUDT zICH HET RECHT VOOR DE PLAATSNUMMERS OP IEDER MOMENT zONDER VOORAFGAANDE KENNISGEVING TE VERANDEREN.

Verzekering - Het is de verantwoordelijkheid van de kampeerders een verzekering af te sluiten voor caravan, tent, ander materiaal en hun wettelijke aansprakelijkheid.

Betaling - Waarborg
Vakantiewoningen : Het resterende bedrag dient u uiterlijk 30 dagen voor aankomst te voldoen. Na deze termijn komt het contract, zonder enige waarschuwing, automatisch te vervallen.
Staanplaatsen : het restant is bij aankomst te betalen.
Waarborg : €200 voor eventuele schade of vermissing, welke na controle van de vakantiewoning wordt gerestitueerd. Eventuele bankkosten zijn voor rekening van de klant.

Vertraging - Verlenging - Vervroegd vertrek - Vertragingen dient u ons te melden. Zonder bericht uwerzijds zal de staanplaats/vakantiewoning de volgende dag om 12.00 uur aan een andere klant worden toegewezen. Om een verblijf te verlengen tot na de gereserveerde vertrekdatum, dient u uiterlijk 3 dagen voor de oorspronkelijke dag toestemming te verkrijgen van de reserveringsmanager. 2. Restitutie van kampeergeld is niet mogelijk, indien u afwijkt van aankomst-, en/of vertrekdatum.

Annulering -Alle annuleringen dienen zo spoedig mogelijk SCHRIFTELIJK te worden doorgegeven (telefonische meldingen zijn niet geldig). Indien een annulering voor 30 mei wordt ontvangen zal het voorschot worden terugbetaald (behalve reserveringskosten). Hierna alleen in geval van ziekenhuisopname of overlijden van een naast familielid na overleg van schriftelijk bewijs.

AANKOMST - VERTREK

Tijden - Uitgifte van de sleutels is tussen 16.00 en 20.00 uur. Bij vertrek dient de vakantiewoning tussen 7.00 en 10.00 uur verlaten te worden. Na 10.00 uur wordt een dag extra berekend, zonder dat u in de woning kunt verblijven. Bij vertrek uit een stacaravan buiten de openingstijden van de receptie (8:00 tot 20:00) -dus na 20:00, en vóór 8:00- wordt de eindschoonmaak (60€) automatisch in rekening gebracht. De borgsom van 200€ wordt behouden, en na de eindcontrole via de bank of creditkaart weer overgemaakt.

Het is verboden in de mobile-homes te roken.

Inventaris - Schoonmaak - Bij aankomst heeft u 24 uur om de inventaris te controleren met de corresponderende lijst in de vakantiewoning evenals de algemene staat van de woning zelf en elke anomalie aan de receptie te melden. Hierna zal elke beschadiging of vermissing aan u worden gefactureerd. De huurder dient de vakantiewoning schoon en onbeschadigd achter te laten. De inventaris dient compleet te zijn (deze wordt gecontroleerd na elk vertrek). Maak 48 uur voor uw vertrek een afspraak met de receptie voor de eindcontrole. Hoe eerder de afspraak, hoe meer keuze u heeft voor het tijdstip. De koelkast moet ontdooit en schoon zijn bij uw vertrek, zeker niet afsluiten, maar op een kier laten staan. Indien u de woning niet gereinigd heeft factureren wij €60. U kunt ook bij aankomst voor deze optie kiezen.

CAMPING

Veiligheid - De directie is in geen geval aansprakelijk voor diefstal, verlies of schade als gevolg van noodweer of een ongeluk op het kampeerterrein.

Open vuur en electrische- en kolenbarbecues zijn verboden.

Toegangscode - Voor de toegang tot camping krijgt u voor de duur van uw verblijf een strikt persoonlijke toegangscode waarmee u de slagbomen kunt openen. In geval van verlenging van uw verblijf, dient u de receptie te informeren, zodat uw code opnieuw geprogrammeerd kan worden.

Parkeren van 2e voertuig : een 2e voertuig dient u te parkeren op de algemene parkeerplaats bij de ingang van het park. Het is niet toegestaan om een tweede voertuig op uw kampeerplaats of op die van uw buren te parkeren.

Verkeer - Geluidsoverlast - De maximumsnelheid bedraagt 10km/u. Op de camping is parkeren verboden op de (toegangs) wegen. DE AUTO’S DIENEN VERPLICHT OP DE PERCELEN TE WORDEN GEPARKEERD. Parkeer de auto nooit op een aangrenzend perceel, zelfs niet als deze leeg lijkt. Kampeerders kunnen op elk moment van de dag aankomen. Indien uw voertuig niet juist geparkeerd staat, zijn wij genoodzaakt het dagtarief in rekening te brengen. De poorten zijn gesloten van 24.00 tot 6.00 uur, alle verkeer is gedurende die tijd verboden. Geluidsapparatuur mag geen overlast bezorgen aan aangrenzende kampeerders. Tussen 24.00 en 8.00 uur dient eenieder de rust van medekampeerders te respecteren.

Belangrijk - Quads, brommers, electrische steppen etc. zijn ten strengsten verboden op het terrein van de camping. Onze camping is voorzien van camerabewaking, dit om uw veiligheid te waarborgen.

Zwembad reglement : Toegang uitsluitend op vertoon van polsbandje. Zwemdiploma verplicht. Kinderen zonder zwemdiploma, hebben uitsluitend onder begeleiding van een volwassene toegang tot het zwembad. Het dragen van een zwemshort in het zwembad is niet toegestaan.

Huisdieren - Mogelijk gevaarlijke honden (categorie 1 en 2, verordening van 27.04.99) zijn niet toegestaan. Honden zijn toegestaan op vertoon van het inentingsboekje (verordening van 22.01.85), getatoeëerd zijn of een chip dragen (verordering van 30.06.92), niet agressief en aangelijnd zijn. Hun uitwerpselen dienen door hun eigenaars te worden verwijderd. In geen enkel geval dienen zij alleen gelaten te worden in een auto, caravan of tent of vastgemaakt te zijn aan een boom. Een ieder dient ons camping reglement te respecteren. Dit reglement ontvangt u bij aankomst op ons terrein.

DE DIRECTIE BEHOUDT ZICH HET RECHT VOOR PERSONEN DIE ZICH NIET AAN HET HUISREGLEMENT HOUDEN OF DIE VALSE INFORMATIE HEBBEN GEGEVEN AANGAANDE DE HUURDERS VAN DE STAANPLAATS OF VAKANTIEWONING, ZONDER WAARSCHUWING NOCH TERUGBETALING TE VERWIJDEREN.

Meer Afbeeldingen

STAANPLAATSEN CAMPING CARAVANING
STAANPLAATSEN CAMPING CARAVANING
Plan du camping Beauséjour à Sérignan-Plage
Plan du camping Beauséjour à Sérignan-Plage

Implantation et disposition des infrastructures d’hébergement ou de loisir au camping beauséjour à Sérignan-Plage

Niet-contractuele foto's, video's en plannen