Verkoop van mobile home

Uw volgende vakantieverblijf aan het Strand van Sérignan

Ontdek de kunst van het buitenleven met onze exclusieve selectie van stacaravans op Camping Beauséjour aan het Strand van Sérignan. Gelegen in een idyllische omgeving waar de zeewind door het gebladerte streelt, is elke stacaravan ontworpen om comfort, esthetiek en functionaliteit te bieden. Kies voor een accommodatie die de moderniteit van de voorzieningen combineert met de authenticiteit van een natuurlijke ontsnapping. Voor meer informatie en om onze aankoop- of huuropties te verkennen, neem vandaag nog contact met ons op via +33(04) 67 39 50 93. Wij staan tot uw beschikking om u te helpen uw ideale vakantieverblijf te selecteren.

Klik op de knop hieronder om een PDF te openen met onze gedetailleerde tarieven. Laat de droom werkelijkheid worden op Camping Beauséjour, waar uw mooiste vakantieherinneringen op u wachten.

Camping Beauséjour kondigt een tijdelijke stop op de verkoop van stacaravans aan, waardoor dit aanbod voor nu is opgeschort. Op dit moment zijn geen nieuwe aankopen van stacaravans mogelijk.

Meer Afbeeldingen

Niet-contractuele foto's, video's en plannen