Het strand aan de voet van de camping - met directe toegang

CAMPING OP DE RAND VAN DE MIDDELLANDSE ZEE

Camping Beauséjour: uw directe toegang tot het strand van Séoune

Op zoek naar een camping aan het strand met directe toegang tot het strand?

Een grote kom met gejodeerde lucht, gezond water, een zandstrand en de keuze aan activiteiten op een paar meter van uw camping ...
Welkom op de Beauséjour-domeincamping aan de kust!

Van Valras tot Portiragnes ontvouwt een enorm duinraad van 3,2 km met lagunes en bijna gezouten. Deze zandige keten, de grootste van de côte languedocienne, herbergt een opmerkelijk ecosysteem van 5 beschermde diersoorten. Op 220 Ha rond de site Orpellières, is het Conservatoire du littoral verantwoordelijk voor het beschermen van dit uitzonderlijke natuurlijke erfgoed.

Op het gebied van Beauséjour het perspectief op dit buitengewone duinplot. We passeren een preserved landscape en zijn zeldzaam in littoral méditerranéen. Op deze plaats worden mijlen van wit zand u zonder beperking aangeboden.

Tijdens het hoogseizoen (juli en augustus) biedt het animatieteam strandactiviteiten in deze prachtige omgeving, zoals beachvolleybal, strandvoet- of strandrugbytoernooien.
In de schaduw laten de liefhebbers van dutje en luiheid zich verleiden door momenten van welverdiende rust terwijl een beetje verder, onder de zon van de Hérault, zandkastelen, zwemmen, zonnebaden, picknicken en spelen.

De keuze aan activiteiten voor het hele gezin op een paar stappen van uw locatie of verhuur, een grote kom met lucht gejodeerd, gezond water, een zandstrand ... Ja, u bent op de camping Beauséjour aan zee!
En de directe toegang tot het strand draagt ​​bij aan de veiligheid van kinderen omdat er geen weg is om over te steken.

Portfolio : Photos

Download

brochure du camping

prijzen

Contrat de réservation

Contract

plan du camping

Camping kaart

Conditions

termen

Camping Beauséjour à Sérignan-Plage


La Maïre plage de la Séoune
34410 - Sérignan Plage - Occitanie
Téléphone : +33(0)4 67 39 50 93
wifi logo
logo adac
 logo acsi