Het strand

Kamperen aan de Middellandse Zee met directe toegang tot het strand

Welkom bij de camping van Domaine de Beauséjour aan de kust!
Een frisse zeelucht, schoon water, een fijn zandstrand en de keuze uit activiteiten op slechts een paar meter van uw kampeerplek...
Van Valras tot Portiragnes strekt zich een uitgestrekte duinengordel van 3,2 km uit, met lagunes en zoutweiden. Deze zandige strook, de grootste aan de Languedoc-kust, herbergt een opmerkelijk ecosysteem met 5 beschermde diersoorten. Op 220 hectare rondom het Orpellières-gebied is het kustconservatorium verantwoordelijk voor het behoud van dit uitzonderlijke natuurlijke erfgoed.
Op Domaine de Beauséjour intrigeert het uitzicht op deze buitengewone duin. Bij het oversteken ervan ziet u een ongerept en zeldzaam landschap aan de Middellandse Zeekust. Op deze plek strekt zich kilometers wit zand onbelemmerd voor u uit.

Veilig en toegankelijk strand vanaf de camping

Camping Beauséjour: directe toegang tot het Séoune-strand

Het strand van Camping Beauséjour staat bekend om zijn veiligheid en rust. Dit strand is voorzien van alle nodige faciliteiten om de veiligheid van bezoekers te waarborgen. Reddingswerkers zijn de hele dag aanwezig om toezicht te houden op het zwemmen en snel te reageren indien nodig. Borden geven de toegestane zwemgebieden en eventuele gevaren aan. Ook de toegang tot het strand wordt gecontroleerd om indringing en diefstal te voorkomen. Bovendien wordt het strand regelmatig schoongemaakt om een aangename en gezonde omgeving te bieden aan vakantiegangers. Alles is in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat bezoekers veilig en rustig van het strand kunnen genieten.

Daarnaast heeft Camping Beauséjour paden aangelegd in de duinen die directe toegang tot het strand bieden, zodat vakantiegangers gemakkelijk en snel toegang hebben. Deze paden zijn ook veilig en goed onderhouden, waardoor een aangename wandeling mogelijk is in een ongerepte natuurlijke omgeving. Bezoekers kunnen volop genieten van het strand terwijl ze genieten van de omringende landschappen.

De directe toegang tot het strand draagt bij aan de veiligheid van kinderen, omdat er geen weg overgestoken hoeft te worden.

Activiteiten op het strand

Tijdens het hoogseizoen (juli en augustus) biedt het animatieteam op het strand activiteiten in deze prachtige omgeving, zoals beachvolleybal-, beachvoetbal- of beachrugbytoernooien. In de schaduw laten liefhebbers van een dutje en ontspanning zich verleiden tot welverdiende rustmomenten, terwijl anderen onder de Hérault-zon kunnen genieten van activiteiten zoals zandkastelen bouwen, zwemmen, zonnebaden, picknicken en spelletjes spelen.

De keuze aan activiteiten voor het hele gezin, op slechts een steenworp afstand van uw kampeerplek of accommodatie, een grote dosis frisse zeelucht, schoon water, een fijn zandstrand... Ja, u bevindt zich inderdaad op Camping Beauséjour aan de kust!

Camping Beauséjour in Sérignan, in samenwerking met Bayou Canoë, voorziet vakantiegangers van kano’s, waterfietsen en waterfietsen, vergezeld van reddingsvesten voor een veilige ervaring. Bayou Canoe is een betrouwbare en ervaren partner die vakantiegangers kwaliteitsservice biedt. Met deze speciale aanbieding kunnen kampeerders op een leuke en rustige manier de kust ontdekken.

Onze partners

Meer Afbeeldingen

Vrij : catamaran, stand-up-paddle en canoe
Vrij : catamaran, stand-up-paddle en canoe

Niet-contractuele foto's, video's en plannen