N SERIGNAN WANDELEN

Dichtbij de camping Beausejour, in Sérignan-plage raden wij u het maken van een wandeling aan. Ook zijn er andere activiteiten.

Toeristen bureau : : www.ville-serignan.fr

¤ MUSEUM VAN SERIGNAN

Musée de Sérignan Dit was het eerste museum van de moderne kunst in l’Herault. Een belangrijk museum van 2500 m2 dat zowel een permanente als een tijdelijke collectie herbergt. Het is een plaats waar kunst zich op zijn eigen manier kan uitdrukken. Zo zijn de werken beurtelings te zien in de tekenkamer, videokamer, glazenkasten, bibliotheek of gewoon in de galerij. .

Het museum is voor jong en oud leuk en u kunt met een gids meelopen. Ook is er een activiteitenkamer voor kinderen.

Vanaf 10 tot 18.00 uur geopend, behalve maandagen en feestdagen
Inlichtingen : : 04.67.32.33.05 / lemusee@ville-serignan.fr

¤ LE RANCH SAINT JEAN

Cheval du Ranch St. Jean Dichtbij de camping zorgt onze vriend en buurman voor talrijke activiteiten in verbnd met paardrijden. Uitstapjes, wagenwandeling, paardrijden op het strand bij zonsondergang of zelf uitstapjes maken is mogelijk. U zult het zich als een leuke ervaring herinneren.

Alle inlichtingen staan op de site te lezen

¤CANOE KAJAK
Les Grottes de la Devèze Deze Canoe-Kajak ligt 50 km ten noorden van Beziers bij de molen van Tarassac. Tijdens het canoën op de rivier de Orb (rivier) kunt u het gebied op avontuurlijke wijze ontdekken. Via verschillende routes kunt u zich door gediplomeerde leraren laten leiden langs de rivier. Natuurlijk kunt u de Orb ook zelf ontdekken met het huren van een Canoe.

>>Bekijk hun internet site

¤DE GROT VAN DE DEVEZE

Les Grottes de la DevèzeDe grot is een echt frans museum. Het word ook wel "het paleis voor glasspinnerij" genoemd. U zult het idee krijgen diep onder de grond te zitten. Een bezoek duurt een uur en aan de uitgang kunt u nog een botanisch centrum op de weg van "Capitelles" ontdekken.

>>Bekijk hun internet site

¤AFRIKAANSE DIERENTUIN VAN SIGEAN

Un lion au Safaripark Sigean Voor de safari-liefhebbers is het niet meer nodig om naar de andere kant van de wereld te reizen. De Languedoc-Roussillon biedt u de mogelijkheid om de wilde dieren dichtbij uw vakantieplek te zien. Deze dierentuin herbergt ongeveer 4000 dieren die in alle vrijheid kunnen leven.
>>Bekijk hun internet site

¤VLIEGEN MET EEN ULM

Un petit tour en ULM Voor de eerste keer vliegen in de wolken met een oneindig zicht op de streek, ter voordeligste prijzen.
>>TELEFOONNUMMER +33(0)6.11.29.43.43

¤TOERISTISCHE TREIN VAN BEZIERS
Le petit train de Béziers Bezoek Béziers aan boord van het toeristische treintje. Zo zult u de "Canal du Midi", De 9 sluizen, het "Plateau des Poètes" (Park van de Dichters) of de Kerk van la Madeleine en de Kathedraal St Nazaire ontdekken.
Deze rondleidingen worden in verschillende talen gemaakt.
>>Bekijk hun internet site

¤DE WIJNGAARDENIERS VAN SERIGNAN

Les Vignerons de Sérignan De wijngaardeniers van Sérignan nodigen u uit om hun heerlijke wijnen te proeven. Sinds 1935 stellen ze u voor hun wijnen te drinken met het gezelschap van beroepsplichten en de kunst van het wijnproeven. Zo kunt u de lekkere wijn van de streek proeven.

>>Bekijk hun internet site

¤ROEITOCHT

Le Millesime: Croisières In de Grau d’ Agde met de Millesime kunt u een boottocht met een gids maken tussen de Canal du Midi, de Etang de Thau (de rivier de Thau), en de Fleuve de L’Herault (rivier van L’Herault). U zult de zeevissrij waar de kust om bekend staat waarderen.

>>Bekijk hun internet site

¤AQUARIUM MARE NOSTRUM

Le Marénostrum Het Aquarium Mare Nostrum van de stad Montpellier : daar zwemmen meer dan 300 soorten in 1500m2 grote aquaria.
Het bezoek duurt 1 uur 30 in de onder water wereld.
Gegarandeerd vermaak voor groot en klein !

>>Bekijk hun internet site

¤BEZIERS AVENTURE

Accrobranche Beziers Het is een avonturenpark in het bos. Daar zult u van de mooie natuur genieten in het bos van Bourbaki. Er zijn 10 verschillende trajecten van allerlei moeilijkheidsgraden. Er is ook een "extreem" traject en 2 trajecten met een kabelbaan waarmee je snel tussen de bomen door vliegt. Het avontuur is voor iedereen aangepast.

>>Bekijk hun internet site

Portfolio : Photos

Download

brochure du camping

prijzen

Contrat de réservation

Contract

plan du camping

Camping kaart

Conditions

termen

Camping Beauséjour à Sérignan-Plage


La Maïre plage de la Séoune
34410 - Sérignan Plage - Occitanie
Téléphone : +33(0)4 67 39 50 93
wifi logo
logo adac
 logo acsi