Het zwembad van camping Beauséjour in Sérignan

Zwembad en peuterbad dicht bij de zee!
Niets beters dan af te koelen met een duik in het zwembad van de camping onder de zon van de Languedoc-Roussillon, waar het weer het rendez-vous van de vakantie is.
400 m² zwembad nodigt u uit om te zwemmen en plezier te hebben in een water dat altijd op de juiste temperatuur is. Op de camping Beauséjour wordt het zwembad van april tot september verwarmd om u maximaal comfort en de garantie te bieden dat u van de voordelen van zoet water kunt genieten. Evenzo worden de strandstoelen subtiel opgefrist dankzij foggers. Dit aquatische gebied is bekleed met lavendel en olijfbomen, een typisch mediterrane omgeving! Op het eiland in het midden van het zwembad nodigt de bain à remous extérieur uit tot totale ontspanning.

2400 m² waterpret in het zuiden van Frankrijk

Een grote paddestoelfontein en een rodelbaan zitten in het peuterbad waar kinderen zich veilig kunnen vermaken. In het zwembad, de hele week door, zijn atleten welkom om wateraerobicslessen te volgen om ten volle te genieten van de vakantie in Sérignan en tegelijkertijd fit te blijven.
De zee ligt nooit ver van de camping Beauséjour en op slechts een steenworp afstand van de 2400 m² grote waterzone van het gebied, waar u kunt genieten van het grote zandstrand.

De keuze van zoet of zout water op slechts een paar stappen in een charmante omgeving, uw verblijf in het strand van Sérignan zal u verrassen ...


CAMPING BEAUSEJOUR ZWEMBAD: AANBEVELINGEN EN REGELS VAN BINNENLAND

- Opening van 10 tot 20 uur.

- Toegang tot het zwembad is ten strengste verboden voor mensen die hun Beauséjour-armbanden niet dragen.

- Het is verboden om op de stranden door te dringen. Zwemmers mogen het voetenbad niet gebruiken voor andere doeleinden dan waarvoor ze zijn ontworpen.

- Voordat u het zwembad betreedt, moeten baders verplicht onder de douche en in het voetenbad door. (De douche wordt gebruikt om zonnebrand, transpiratievocht, vuil, zand en zeezout enz. Te verwijderen die de toename van chloridegehalte bevorderen).

- Kinderwagens, parasols, vinnen, snorkels, matrassen, balspellen en ballonnen, enz ... zijn verboden.

- Het is verboden om op het strand te rennen, te duiken of te springen.

- Het is verboden te spugen.

- Het is verboden om te roken, kauwgum te eten, of te drinken in het zwembad. Een buitenterras is voorzien voor dit doel.

- Het mogen geen geïntroduceerde dieren zijn.

- Toegang tot het zwembad is verboden voor personen met verdachte huidletsels.

- Verbanden zijn verboden.

- Kinderen onder de 8 jaar en degenen die niet kunnen zwemmen, moeten worden begeleid door een volwassene. Kinderen worden toegelaten onder de verantwoordelijkheid van de ouders.

- Het dragen van zwembroeken is verplicht voor iedereen (kinderen en baby’s inbegrepen). Shorts, boxers en luiers zijn verboden.

- Voor de veiligheid en respect van anderen, gelieve niet te schreeuwen.

Al deze aanbevelingen zijn gemaakt voor uw comfort, netheid en veiligheid.

Iedereen die zich niet aan de regels houdt, wordt uit het zwembad gezet en in geval van recidive kamperen.

Portfolio : Photos

Download

brochure du camping

prijzen

Contrat de réservation

Contract

plan du camping

Camping kaart

Conditions

termen

Camping Beauséjour à Sérignan-Plage


La Maïre plage de la Séoune
34410 - Sérignan Plage - Occitanie
Téléphone : +33(0)4 67 39 50 93
wifi logo
logo adac
 logo acsi