Het Zwembad

Zwembad en peuterbad vlakbij de zee!

Niets is verfrissender dan een duik nemen in het zwembad van de camping onder de zon van Languedoc-Roussillon, waar het vakantieweer altijd goed is. Met een zwembad van 400 m² kunt u heerlijk zwemmen en spelen in water dat altijd op de juiste temperatuur is. Het zwembad van camping Beauséjour is verwarmd van april tot september voor maximaal comfort en om optimaal te kunnen genieten van het frisse water. Dit watergebied wordt omringd door lavendel en olijfbomen, een typisch mediterrane setting! Op het eiland in het midden van het zwembad nodigt de buitenjacuzzi u uit tot ultieme ontspanning.

2400 m² waterplezier in het zuiden van Frankrijk

Een grote paddenstoelfontein en een glijbaan prijken in het peuterbad waar kinderen veilig kunnen genieten. In het grote zwembad zijn sportliefhebbers gedurende de week welkom voor aquagymlessen om optimaal van de vakantie in Sérignan te genieten en tegelijkertijd fit te blijven. De zee is nooit ver weg van camping Beauséjour, op slechts een steenworp afstand van het waterparadijs van 2400 m², waar u kunt genieten van het uitgestrekte zandstrand.

De keuze tussen zoet en zout water ligt op slechts een steenworp afstand in een charmante setting, uw verblijf in Sérignan Plage zal u verrassen...

Wateractiviteiten voor alle leeftijden op Camping Beauséjour

Camping Beauséjour in Sérignan biedt een zwembad met tal van activiteiten en animaties voor vakantiegangers. Het animatieteam van de camping organiseert regelmatig waterpolotoernooien, aquagymlessen en waterspelletjes om vakantiegangers van alle leeftijden te vermaken. Het zwembad wordt ook bewaakt door badmeesters om de veiligheid van zwemmers te waarborgen. Ligstoelen zijn ook beschikbaar om te ontspannen aan de waterkant. Vakantiegangers kunnen dus optimaal genieten van het zwembad in een gezellige en ontspannen sfeer.

Aanbevelingen en huisregels

Deze aanbevelingen zijn bedoeld voor uw comfort, hygiëne en veiligheid.
Personen die de regels niet naleven, zullen uit het zwembad en bij herhaaldelijke overtreding, van de camping worden verwijderd.

 Openingstijden: van 10.00 uur tot 20.00 uur.

 Het betreden van de stranden met schoenen is verboden. Zwemmers mogen het voetbad niet voor andere doeleinden gebruiken dan waarvoor het bedoeld is.

 Voordat zwemmers het zwembad betreden, moeten ze verplicht douchen en het voetbad gebruiken. (De douche dient om zonnebrandcrème, zweet, vuil, zand en zeewater te verwijderen, wat de chloorwaarden verhoogt).

 Kinderwagens, parasols, flippers, snorkels, matrassen, balspellen en ballen zijn verboden.

 Rennen op de stranden, duiken of springen is verboden.

 Spugen is verboden.

 Roken, kauwgom kauwen, eten of drinken is verboden in het zwembadgebied. Er is een buitenterras beschikbaar voor deze doeleinden.
Huisdieren zijn niet toegestaan.

 Personen met verdachte huidletsels hebben geen toegang tot het zwembad.

 Pleisters zijn verboden.

 Kinderen jonger dan 8 jaar en kinderen die niet kunnen zwemmen, moeten worden begeleid door een volwassene. Kinderen zijn de verantwoordelijkheid van hun ouders.

 Het dragen van een zwembroek is verplicht voor iedereen, inclusief kinderen en baby’s. Shorts, boxershorts en luiers zijn verboden.

 Voor de veiligheid en het respect van anderen wordt u vriendelijk verzocht niet te schreeuwen.

Meer Afbeeldingen

glijbaan van de ploeteraarplaats.
glijbaan van de ploeteraarplaats.
Ons zwembad van 400 m2 wacht op U onder de zon in een middellandse omgeving (...)
Ons zwembad van 400 m2 wacht op U onder de zon in een middellandse omgeving en is met lavendel en olijfbomen omgegeven.
bain à remous extérieur
bain à remous extérieur

Niet-contractuele foto's, video's en plannen