Spa-hammam

300 m² gewijd aan ontspanning wachten op u !

DIRECT RESERVEREN BIJ DE WELLNESSRUIMTE

Badjas, handdoeken en slippers verstrekt, vergeet uw zwemkleding niet.

U kunt genieten van momenten van ontspanning in de spa met een exotische en rustgevende hot tub en dit moment verlengen door te genieten van de loungeruimte en de terrassen met een mediterraan thema. U heeft de mogelijkheid om uzelf te verwennen met een ontspannend moment in Camping Beauséjour na een zonnebad op het strand of op de ligstoelen bij het waterpark. Er wachten 300 m² gewijd aan ontspanning op u op de bovenverdieping van "Patio", in een warme en originele omgeving die bevorderlijk is voor lichaams- en geestelijke ontspanning en herbronning. Onze wellnessruimte biedt privécabines met een hamam en sauna, en een scala aan behandelingen en massages naar uw wensen.

Deze massages zijn niet-therapeutisch en hebben op geen enkele manier betrekking op medische praktijken.

Massages

Camping Beauséjour in Sérignan biedt massageservices aan om bezoekers een ontspannend en rustgevend moment te bieden. De massages worden uitgevoerd door professionals die luisteren naar de behoeften en verwachtingen van elke vakantieganger. De aangeboden behandelingen omvatten verschillende soorten massages. Elke massage wordt aangepast aan de behoeften van de persoon om een gepersonaliseerd ontspannings- en welzijnsmoment te bieden. Vakantiegangers kunnen dus gebruik maken van deze service om te ontspannen en op te laden tijdens hun verblijf.

Onze Sauna

De wellnessruimte van Camping Beauséjour in Sérignan heeft een sauna om vakantiegangers een ontspannend en rustgevend moment te bieden. De sauna is uitgerust met een droogte warmtesysteem, ideaal voor het verwijderen van toxines en het verminderen van stress. Vakantiegangers kunnen dus genieten van dit wellnessmoment om opte laden en te ontspannen na een dag op het strand of vol activiteiten.

Onze Hamam

De hamam is een van de ontspanningsfaciliteiten die worden aangeboden door de wellnessruimte van Camping Beauséjour in Sérignan. Deze warme stoombadervaring is ideaal om het lichaam te ontgiften en spierontspanning te bevorderen. De voordelen van de hamam zijn talrijk : het reinigt de huid diep, verbetert de bloedcirculatie, verlicht spierpijn en vermindert spanningen. Vakantiegangers kunnen dus van deze ervaring genieten om te ontspannen en op te laden na een drukke dag. Samen met de sauna en jacuzzi vormt de hamam een complete wellnesservaring voor vakantiegangers van Camping Beauséjour in Sérignan.

Schoonheidsbehandelingen

Naast massages biedt de wellnessruimte van Camping Beauséjour in Sérignan ook schoonheidsbehandelingen voor nagels aan. Vakantiegangers kunnen genieten van verschillende behandelingen, zoals manicure, pedicure, nagellak en het aanbrengen van kunstnagels. De behandelingen worden uitgevoerd door professionals die hoogwaardige producten gebruiken om een verzorgd en langdurig resultaat te bieden. De voordelen van schoonheidsbehandelingen voor nagels zijn talrijk : ze zorgen voor verzorgde handen en voeten, versterken de nagels en verfraaien ze. Vakantiegangers kunnen dus van deze behandeling genieten om te ontspannen en goed voor zichzelf te zorgen tijdens hun verblijf op Camping Beauséjour in Sérignan.

Meer Afbeeldingen

Body sculpting treatments in Sérignan-Plage
Body sculpting treatments in Sérignan-Plage

Hammam & spa at the Beauséjour campsite by the Mediterranean in the Hérault department

Costmetic products of the "La sultane de Saba" trademark
Costmetic products of the "La sultane de Saba" trademark

At the "Hammam & Spa Beauséjour" we use high quality beauty products

Café ou thé offerts après toutes nos préstations
Café ou thé offerts après toutes nos préstations

Salon lounge du "Hammam & Spa Beauséjour" ou vous pouvez déguster un thé ou un café offerts par notre équipe

Spa-Wellness Centre at the Beauséjour campsite
Spa-Wellness Centre at the Beauséjour campsite

Salon lounge, "hammam & spa Beuaséjour" at the beachfront campsite in the department of Hérault

Hammam & Spa Beauséjour
Hammam & Spa Beauséjour

whirlpool bath tubs at the spa wellness centre of the Beauséjour campsite

Niet-contractuele foto's, video's en plannen