Camping aan het strand met alle comfort

Een scala aan diensten tot uw beschikking

Ons doel is dat u in alle rust van uw vakantie geniet en daarom biedt ons etablissement u alle diensten ter waarde van een campingdorp met 4 sterren, simpelweg omdat uw vakantie een echt moment van rust en ontspanning moet zijn. geluk. U hebt een praktische infrastructuur op locatie en dat voorkomt zorgen en verplaatsingen.

Naast het waterpark, in het hart van het Beauséjour-domein, vindt u in een exotische en vredige omgeving de Patio, de ruimte van ontspanning en gezelligheid waar de animaties plaatsvinden op de zomeravonden voor het grote geluk van de grote en de grote degenen onder het licht van de slingers die de plaats opfleuren.

Catering en afhaalmaaltijden

De Patio is de perfecte plek om met familie of vrienden af te spreken, een plek waar je kunt genieten van een drankje op het terras, dansen, zingen, gewoon plezier hebben!
De chef-kok van het restaurant Le Chupito biedt goede regionale gerechten om met gemak van te genieten. U kunt heerlijke pizza’s en andere afhaalrestaurants bestellen of genieten van alles op het terrein met een adembenemend uitzicht op het watergebied, dat ’s avonds prachtig verlicht is.

Plezierige momenten wachten op de meeste spelers in de speelkamer met biljart beschikbaar voor kampeerders.

Praktisch leven en winkels ter plaatse

De supermarkt van de camping biedt alle benodigdheden van de ochtend, de geur van gebak en warm brood zal ervoor zorgen dat u een goed ontbijt op bed of buiten op het terras wilt.

De camping heeft een wasserette en biedt strijkfaciliteiten. Bij de receptie kunt u uw e-mail en oproepen ontvangen. Om u de mogelijkheid te bieden van een zorgeloze vakantie zonder enige moeite, hebben we een kluis om uw waardevolle spullen veilig te bewaren tijdens uw verblijf bij ons. Gratis WI-FI-ruimte bij de receptie en de patio.

De camping Beauséjour heeft een eigen noodstation en is ook uitgerust met toegang voor gehandicapten om de mobiliteit van mensen met beperkte mobiliteit te vergemakkelijken. Beachclub gratis!

Portfolio : Photos

Download

brochure du camping

prijzen

Contrat de réservation

Contract

plan du camping

Camping kaart

Conditions

termen

Camping Beauséjour à Sérignan-Plage


La Maïre plage de la Séoune
34410 - Sérignan Plage - Occitanie
Téléphone : +33(0)4 67 39 50 93
wifi logo
logo adac
 logo acsi