VRIJE TIJD

Catamarans, canoes and stand-up-paddle free !
The beach at Camping Beauséjour

Op camping Beausejour, tussen strand , zon en zwembad zijn de ontspannings mogelijkheden talrijk.
De klanten van jong en oud zullen hun geluk vinden bij de animatie.


VOOR DE KINDEREN

Gedurende uw vakantie is het natuurlijk belangrijk dat uw kinderen plezier maken en de hele dag kunnen spelen zodat zij s’nachts rustig slapen.In het centrum van de camping zullen zij een prachtige speeltuin ontdekken om de grootste denkbeeldige avonturen te beleven, zoals dat van Kapitein van de zee, hutbewoner of het spelen met de dolfijn zullen voor groot vermaak zorgen.Om vakantievrienden te maken en de ouders wat rust te geven is er de Mini-club waar de kinderen kunnen spelen en activiteiten kunnen volgen: een toneelstuk maken,handarbeid enz.


De mini-club is iedere dag van 9.30 tot 12.30 uur en van 18.00 tot 20.00 uur geopend.

Bi-cross pour enfants dans les dunes Er is ook een “bi-cross plaats in de duin voor de kleine sportievelingen op Camping Beausejour.


SPORTIEVE ACTIVITEITEN

Tournois sportif au camping à Sérignan Tijdens uw vakantie in Sérignan-Plage zult u gezond en bruin terug naar huis gaan.
Als u fit wilt blijven kunt u aan verschillende sportactiviteiten deelnemen.Er is aerobic en aquagym in de buitenlucht. Aquagym au camping Beauséjour Aan de andere kant van de camping Beausejour wachten onze sportterreinen op u. U kunt jeu de boules spelen maar ook voetballen, basketballen en volleyballen. In het Patio staat de tennistafel.Wij zullen u hartelijk verwelkomen bij een van onze voetbal, volleybal en rugbywedstrijden op het strand. Ook kunt u s’avonds gezellig feesten met uw vrienden aan het zwembad.


AVONDSFEESTEN

Soirée dansant au camping Beauséjour
Camping en bord de mer avec animation en soirée. Soirée dansante ou orchestre, retransmission des matchs de foot etc.

Na een rustige of sportieve dag, heeft u vast zin in vermaak.
Het avondprogramma is voor het hele gezin leuk. U zult met de tovenaar dromen, dansen op dolle muziek gedurende de dansavonden en u zult zeker zingen tijdens onze muziekavonden. Dit alles in een aagename sfeer.

Portfolio : Photos

Flamingo Spectacle Magic Aqua gym

Camping Beauséjour à Sérignan-Plage


La Maïre plage de la Séoune
34410 - Sérignan Plage - Occitanie
Téléphone : +33(0)4 67 39 50 93
Facebook Twitter Google Email
wifi logo
logo adac
 logo acsi

De activiteit van de site opvolgen RSS 2.0 | Overzicht van de site