Recreatieve kinderclub

Kinderanimatie

Op camping Beauséjour kunnen kinderen zich vermaken, klimmen en klimmen in een prachtige speeltuin in een droomomgeving, op slechts enkele meters van het strand, aan de voet van een prachtige duin van fijn zand. Jong en oud zullen vinden wat ze zoeken in het aangeboden entertainment en de ter plaatse beschikbare apparatuur. Eén ding is waar: op camping Beauséjour is er geen tekort aan roep om ontspanning, tussen strand, zonnebaden en zwembad, en evenmin de activiteiten en animatie!

Miniclub

Onze camping biedt de Mini-Club waar kinderen vakantievriendjes kunnen ontmoeten en ook mama en papa kunnen achterlaten voor een paar romantische momenten. De gediplomeerde animatoren zullen de kleine kampeerders tal van leuke activiteiten bieden, er zijn shows en handwerk, spelletjes, kortom geen tijd om zich te vervelen.

De miniclub verwelkomt kinderen van maandag tot zaterdag van 9.30 tot 12.00 uur. en vanaf 17.00 uur tot 18.30 uur en Boom Party vanaf 19.00 uur tot 19.30 uur

Het Animatieteam

Bij Camping Beauséjour in Sérignan Plage staat ons toegewijde animatieteam voor kinderen klaar om de jongste kampeerders momenten van geluk en vreugde te bezorgen. Onze gepassioneerde en ervaren animators doen er alles aan om leuke en educatieve activiteiten aan te bieden die geschikt zijn voor elke leeftijdsgroep.

Kinderen kunnen deelnemen aan verschillende vermakelijke animaties, van buitenspellen tot creatieve workshops en spannende speurtochten. Ons team zorgt voor een veilige en zorgzame omgeving waarin kinderen met vertrouwen kunnen genieten.

De animators zijn niet alleen gekwalificeerde professionals, maar ze hebben ook het talent om enthousiasme en verbeeldingskracht bij kinderen op te wekken. Hun energieke, creatieve en luistervaardige houding maakt hen ideale metgezellen om kinderen tijdens hun vakantie te begeleiden. Ze creëren een vriendelijke en aanmoedigende sfeer, waardoor sociale interacties en vriendschappen tussen de jonge vakantiegangers worden bevorderd.

Sportactiviteiten

Kinderen kunnen genieten van kwalitatieve sportfaciliteiten voor entertainment en deelnemen aan verschillende sportactiviteiten. Ons voetbalveld en basketbalveld zijn perfect voor levendige wedstrijden tussen vrienden. Of het nu gaat om stoom afblazen, hun vaardigheden verbeteren of gewoon plezier hebben tijdens het sporten, de sportfaciliteiten bij Camping Beauséjour bieden kinderen diverse mogelijkheden voor een actieve en dynamische vakantie.

Meer informatie over onze sportfaciliteiten vindt u hier

Speeltuin op Camping Beauséjour

De camping heeft veel speeltuinen om kinderen en gezinnen te vermaken. De speeltuinen zijn voorzien van diverse speelvoorzieningen, waaronder glijbanen, schommels en klimstructuren. De speeltuinen zijn gelegen in veilige groene ruimten zodat kinderen veilig kunnen spelen. Ouders kunnen ontspannen op de banken in de buurt, terwijl ze hun kinderen zien spelen. De speeltuinen zijn toegankelijk vanaf de kampeerplaatsen en stacaravans, wat de toegang voor kinderen vergemakkelijkt. Speeltuinen zijn de perfecte plek voor kinderen om zich te vermaken en nieuwe vriendjes te maken tijdens hun kampeervakantie.

Speelruimte

Camping Beauséjour biedt ook een speelruimte voor kinderen waar ze binnen kunnen spelen en zich kunnen vermaken. De speelruimte is uitgerust met een flipperkast, een pooltafel, een tafelvoetbalspel en retro-videogames. Kinderen kunnen hier een gezellige tijd doorbrengen met hun vrienden of familie, terwijl ze plezier maken en zich vermaken. De speelruimte is dagelijks geopend en heeft een levendige en ontspannen sfeer, waar kinderen veilig kunnen spelen en plezier kunnen hebben. De speelruimte is een ontmoetingsplaats die niet te missen is voor kinderen tijdens hun verblijf op Camping Beauséjour in Sérignan, waar ze zich kunnen vermaken en genieten van hun vakantie.

Meer Afbeeldingen

Spectacle Magic
Spectacle Magic
Aqua gym
Aqua gym
Vrij : catamaran, stand-up-paddle en canoe
Vrij : catamaran, stand-up-paddle en canoe
Catamarans, canoes and stand-up-paddle free !
Catamarans, canoes and stand-up-paddle free !

The beach at Camping Beauséjour

Bi-cross pour enfants dans les dunes
Bi-cross pour enfants dans les dunes

Bi-cross pour enfants dans les dunes au camping beauséjour à Sérignan-plage en bord de mer

Tournois sportif au camping à Sérignan
Tournois sportif au camping à Sérignan

Tournois de beach-volley, beach foot ou beach-rugby au camping en front de mer Beauséjour à Sérignan

Aire de jeux pour enfants au camping beauséjour à Sérignan
Aire de jeux pour enfants au camping beauséjour à Sérignan

Camping à Sérignan plage; le Camping Beauséjour offre une aire de jeux pour enfants en bord de mer

Animations en soirée au camping à Sérignan-plage
Animations en soirée au camping à Sérignan-plage

Au camping Beauséjour à Sérignan-plage les soirées dansantes ou animations au patio. Orchestre, varieté danse...

Soirée dansant au camping Beauséjour
Soirée dansant au camping Beauséjour

Camping en bord de mer avec animation en soirée. Soirée dansante ou orchestre, retransmission des matchs de foot etc.

Aquagym au camping Beauséjour
Aquagym au camping Beauséjour

En Hérault au camping Beauséjour de Sérignan-plage, séance et cours d’aquagym tous les jours

Flamingo
Flamingo

soirée féria au Chupito , dance Flamingo au camping Beauséjour Sérignan

Mini-club
Mini-club

Niet-contractuele foto's, video's en plannen