Vrije tijd

ANIMATIE KINDEREN

Op Camping Beauséjour kunnen kinderen zich vermaken, klimmen en klimmen in een prachtige speeltuin in een droomomgeving, op slechts een paar meter van het strand, aan de voet van een prachtige zandduin. Het is bekend dat kinderen hun tijd veilig moeten doorbrengen, vooral tijdens de zomervakantie: kapitein van de boot, bewoner van de hut of dolfijnentemmer met springlevels, zonder twijfel, de speeltuin zal zijn ideale plek om denkbeeldige avonturen te beleven en onvergetelijke herinneringen op te bouwen.

Jong en oud zullen hun geluk vinden in de aangeboden activiteiten en de uitrusting die ter plaatse beschikbaar is. Een ding is waar: op Camping Beauséjour is er geen tekort aan oproepen tot ontspanning, tussen strand, zonnebaden en zwembad, en de activiteiten en animaties zijn er niet meer!


Beauséjour camping speeltuin


Mini Club

Onze camping biedt de miniclub waarmee kinderen hun vrienden op vakantie kunnen leren kennen en die ook een paar momenten verliefd op moeder en vader kunnen maken. De gekwalificeerde animators bieden kleine campers vol met leuke activiteiten, er zijn georganiseerde shows en er zijn handwerk, games, kortom geen tijd om je te vervelen.
De miniclub verwelkomt elke dag kinderen van 9.30 tot 12.30 uur en van 18.00 tot 20.00 uur

Een magische plek die alleen door Camping Beauséjour wordt voorgesteld en die kinderen zal verrassen, is het tweeweggebied in de duinen, speciaal ontworpen voor kinderen: de kers op de taart voor kleine wolven.

ANIMATIES EN SPORTACTIVITEITEN

Tijdens uw vakantie op Camping Beauséjour Sérignan Plage kunt u van de gelegenheid gebruik maken om uw lichaam te onderhouden en zeker naar huis te gaan met een perfecte bruine kleur maar ook een Olympische vorm. Doe je sportschool aan het geluid van krekels wat is er nog leuker? De camping heeft een fitnessruimte en een aerobicsruimte buiten. Als u liever uw lichaam traint tijdens het peddelen, bieden wij aquagym-sessies in het watergebied.

Onze vestiging biedt u de mogelijkheid om bijna in het water te sporten, aan de rand van de camping kunt u genieten van onze sportvelden voor gekke petanque, basketbal, volleybal, voetbal ...
Tot uw beschikking, op een steenworp afstand van het zwembad, heeft u de tafeltennistafel voor vriendelijke wedstrijden in de Patio.
Het animatieteam organiseert beachvolleybal-, strandvoet- en strandrugbytoernooien, iedereen wordt uitgenodigd om deze activiteiten te delen, met een glimlach op hun gezicht en hun voeten in het zand.


ANIMATIES IN DE AVOND

Tot ziens in de Patio voor momenten van plezier en vriendschap na een dag van nietsdoen of een middag vol met sportieve activiteiten. Het entertainmentprogramma is ontwikkeld voor het hele gezin. dance nights zorgen ervoor dat je meevoert op wilde ritmes en eveningings shows met sprekers zoals magicians je laat dromen. Je zult de muziek van onze muziek zeker meezingen tijdens onze musical entertainmentavonden.
Allemaal in een exotische en betoverende omgeving, bijna afgesneden van de wereld.

Portfolio : Photos

Flamingo Spectacle Magic Aqua gym

Download

brochure du camping

prijzen

Contrat de réservation

Contract

plan du camping

Camping kaart

Conditions

termen

Camping Beauséjour à Sérignan-Plage


La Maïre plage de la Séoune
34410 - Sérignan Plage - Occitanie
Téléphone : +33(0)4 67 39 50 93
wifi logo
logo adac
 logo acsi