Welkom bij camping Beauséjour aan de kust

Onze camping opent zijn deuren van 01/04 tot 30/09/2023

Verzoek om documentatie 2023:
>>Download onze brochure prijs 2023 in PDF

Camping Beauséjour, gelegen aan de oevers van de Middellandse Zee, verwelkomt u in een ecoplage aan de kust van de Languedoc-Roussillon.
Ons eigendom biedt u de verhuur van mobil homes (van 26 tot 32m²), cottages, chalets , of locations voor canvas van tent en caravan, shaded of sunny. U vindt uw geluk in onze formules van herbergement om mooie vakanties in family of een uitje in love.

Op 500 meter van de camping kunnen liefhebbers van zonnebank genieten van het naturistenstrand dat voor hen is gereserveerd.
U vindt hier wat u zoekt met onze 380 toeristische plaatsen, waaronder 240 Grand Confort en 140 kale plaatsen dicht bij de duinen.
Wij stellen u 4 sanitaire cabines ter beschikking die aangepast zijn voor personen met beperkte mobiliteit.

Camping avec piscine en bord de mer
Camping avec accès direct à la plage

Kamperen met directe toegang tot de zee!

Om u te laten genieten van het mooie seizoen, wacht een van de mooiste zandstranden van de Languedoc Roussillon, in een ruig gebied van 140 Ha, op u achter de natuurlijke duinen.

Camping Beauséjour ligt aan het water, in een droomomgeving in terre Occitane met een vijver van 180ha en de rivière de l’Orb, een uitzonderlijke en beschermde omgeving. Onze vestiging zal u vullen met mijlen en een vrijetijdsbesteding: het is aan u om te kiezen tussen beachvolleybal of zonnebaden, luieren of dansen.

Op 500 meter van de camping kunnen liefhebbers van zonnebank genieten van het naturistenstrand dat voor hen is gereserveerd

Onsite services en activiteiten

Een scala aan praktische en recreatieve diensten zijn beschikbaar op de site, zoals de kleine businesses en een restaurant, bar en spellenkamer. Om nog maar te zwijgen van onze aquatic space geopend in april, wordt de pool verwarmd en worden de stranden die aan de ligstoelen zijn gewijd, op milde wijze opgefrist door de foggers, op het eiland Centraal, de bain à remous extérieur borrelt en de kinderen smullen zich in de kleine toboggans van de paddling pool. Hier is de mooie foto van uw volgende vakantie op camping Beausejour aan de kust.

Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw verblijf aan de oevers van de Middellandse Zee voor te bereiden, in Sérignan-Plage in de Languedoc Roussillon.

Goede navigatie!

Nieuwe ! Bezoek onze camping direct online

VIRTUEEL BEZOEK Klik hier !

Camping Beauséjour à Sérignan-Plage


La Maïre plage de la Séoune
34410 - Sérignan Plage - Occitanie
Téléphone : +33(0)4 67 39 50 93 - 06 35 50 81 91
wifi logo
logo adac
 logo acsi