Welkom bij camping Beauséjour aan de kust

Onze camping opent zijn deuren van 01/04 tot 30/09/2023

Verzoek om documentatie 2023:
>>Download onze brochure prijs 2023 in PDF

Camping Beauséjour, gelegen aan de kust van de Middellandse zee, verwelkomt u op het ecostrand in Languedoc-Roussillon.

Wij bieden u voor verhuur mobil homes (van 26 tot 32m²), cottages, chalets, caravan-en kampeerplaatsen in de schaduw of zon. U vindt bij ons zeker uw geluk voor heerlijke vakanties met de familie of voor een romantisch uitje. Achter de ruige duinen van de camping vindt u een prachtig zandstrand. Verderop zijn nog een meertje van 180 ha en de rivier “l’Orb”. Een uitzonderlijk en beschermd gebied.

Op 500 meter van de camping bevindt zich een naturistenstrand voor de zonaanbidders onder ons. U vindt hier wat u zoekt met onze 380 toeristische plaatsen, waaronder 240 Grand Confort en 140 kale plaatsen dicht bij de duinen. Wij stellen u 4 sanitaire cabines ter beschikking die aangepast zijn voor personen met beperkte mobiliteit.

Camping avec piscine en bord de mer
Camping avec accès direct à la plage

Kamperen met directe toegang tot de zee!

Om u te laten genieten van het mooie seizoen, wacht een van de mooiste zandstranden van de Languedoc Roussillon, in een ruig gebied van 140 Ha, op u achter de natuurlijke duinen.

Camping Beauséjour ligt aan het water, in een droomomgeving in terre Occitane met een vijver van 180ha en de rivière de l’Orb, een uitzonderlijke en beschermde omgeving. Onze vestiging zal u vullen met mijlen en een vrijetijdsbesteding: het is aan u om te kiezen tussen beachvolleybal of zonnebaden, luieren of dansen.

Op 500 meter van de camping kunnen liefhebbers van zonnebank genieten van het naturistenstrand dat voor hen is gereserveerd

Onsite services en activiteiten

Er zijn allerlei praktische- en recreatieve diensten beschikbaar op de camping, zoals een campingwinkel, een restaurant, bar en spelruimte. Om nog maar te zwijgen van ons verwarmde zwembad, met glijbanen, dat in April open gaat. U kunt genieten van het buitenbubbelbad terwijl de kinderen zich vermaken in het zwem- en peuterbad. Op het strand zijn ligstoelen beschikbaar die in een centraal gedeelte worden gekoeld door een benevelingssysteem.

Dit is het plaatje van uw volgende vakantie, op Camping Beauséjour, aan zee.

Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft voor de voorbereiding van uw verblijf in Sérignan Plage, Languedoc-Roussillon.

Nieuwe ! Bezoek onze camping direct online

VIRTUEEL BEZOEK Klik hier !

Camping Beauséjour à Sérignan-Plage


La Maïre plage de la Séoune
34410 - Sérignan Plage - Occitanie
Téléphone : +33(0)4 67 39 50 93 - 06 35 50 81 91
wifi logo
logo adac
 logo acsi